Coaching

Leren met je:

Mind

Mind
Leren is bewust je
aandacht richten.

Heart

Heart
Leren lukt als je weet
waarvoor je ’t doet!

Body

Body
Na inspannend leren
de ontspanning zoeken.

Spirit

Spirit
Met de juiste inzet
je doelen halen.

Gelukkig is niemand hetzelfde! Ieder heeft zijn eigen unieke karakter, persoonlijke geschiedenis, leercapaciteit, lichamelijke belemmeringen en talenten. Dat betekent ook dat geen enkel leerplan op de leerroute hetzelfde kan zijn. Tijdens de 1 op 1 begeleiding onderzoeken we welke blokkades jouw leerproces in de weg staan.

Aandacht voor jou

In het Huiswerkhotel hebben we aandacht voor jou als geheel. Wanneer er ergens een blokkade is, belemmert dit jou in je functioneren. Als je lekker in je vel zit, heb je energie, kun je meer aan, dan presteer je beter en je hebt meer plezier. Het doel van de coaching is dat jij zelf leert jouw leerblokkades te herkennen en jij zelf de balans weer kunt herstellen, gewapend met je rugzak vol talenten, studievaardigheden en leerstrategieën.

Coaching op leerroute

Tijdens de coaching op de leerroutes bespreken we wat jouw zienswijze is of welke denksporen jij volgt over de leerstof. We onderzoeken wat jou hart sneller doet kloppen en wat je motiveert om door te zetten. Je gaat bewust ervaren welke activiteiten je energie geven, wanneer je jouw grens hebt bereikt en hoe je de balans weer kunt herstellen. En je leert hoe je met vertrouwen in je eigen kunnen je doel bereikt.
Je hebt de rest van je leven profijt van deze complete leerervaring!

De huislijke sfeer, het samen leermethodes ontdekken, leren een planning te maken. Dat geeft onze dochter steun en zelfvertrouwen.

-Marcel (ouder)

Mind

hersenwerk
positieve mindset
focus
leerstrategieën

Heart

motivatie
talenten
verbinding
leerdoel

Body

energie
bewustwording
aandacht
ontspanning

Spirit

reflectie
zelfvertrouwen
mentaliteit
studievaardigheden

Klaar voor
verandering?

Kijk voor de tarieven op:
Huiswerkbegeleiding
Examenbegeleiding
Faalangsttraining
Studiebegeleiding

Coaching

1 op 1 begeleiding
Huiselijke sfeer
Contact met ouders