Over mij

Ik ben
benieuwd wie
je bent en
waarmee ik je
kan helpen

Ik ben Esther Verhage. Na 20 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in 2014 gestart met het Huiswerkhotel. Door de coaching op maat bleek al snel dat de werkwijze van het Huiswerkhotel geschikt was voor alle klassen in het middelbaar onderwijs, voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen, leerlingen met een chronische ziekte en zelfs voor studenten.

Inmiddels combineer ik het werken met leerlingen in het Huiswerkhotel met het ondersteunen van leerlingen in het voortgezet onderwijs als begeleider passend onderwijs.

Ontrafelen van leerproblemen

Ik heb grote passie voor het ontrafelen van leerproblemen en het daarbij horende afwijkende, of beter gezegd, ontwijkende gedrag. Logisch, want als je iets moeilijk vindt, zie je er vaak als een berg tegenop en zoek je uitvluchten of ga je in verzet!
Mijn uitdaging is het samen met de leerling maken van een leerplan op maat. De zichtbare verbetering in leergedrag en leerresultaten en de verbeterde motivatie van de leerling geven zin en energie!

jaar onderwijservaring

%

geslaagden vanaf 2014

als gemiddeld rapportcijfer

Esther is een betrokken persoon. We hebben vaak contact gehad over het leergedrag van mijn zoon en dat heeft geholpen.

-Christine (ouder)

Leerlingen met problematiek

In het Huiswerkhotel werk ik samen met leerlingen met verschillende problematiek. Dit kunnen leerlingen zijn met een leer- of gedragsprobleem of leerlingen die chronisch ziek zijn. Leerlingen met faalangst en leerlingen in het examenjaar of startende studenten die moeilijkheden ervaren met de berg leerstof die ze in korte tijd moeten verwerken en de grote zelfstandigheid die van hen verwacht wordt.

Het allerbelangrijkst vind ik dat jij je op je gemak voelt, want dan sta je open voor nieuwe leerervaringen. Daar gaan we voor!